maanantai 2. helmikuuta 2015

Viime vuoden lopulla mulla alkoi olla hirveä hinku kokeilla blogin kirjoittamista. Olen välillä vähän perässähiihtäjä tai vähintäänkin hitaasti lämpiävä uusille jutuille (jotka sitten usein saattavatkin kolahtaa niin että oksat pois), joten sovitaan vaikka että tämä on mun uudenvuoden lupaus: aloitan bloggaamisen.

Opiskelen muotoilua vaatetuspuolella, ja valmistun vihdoinkin kesällä monen vuoden vääntämisen jälkeen. Tässä vaiheessa tuntuu siis oikein luontevalta miettiä että mitä sitä oikein isona tekisi, siis ihan oikeasti. Pohdintaa päätynee tännekin asti. Myös yhteiskunnalliset asiat kiinnostavat, ja koen tämän sopivammaksi alustaksi asialle kuin vaikka sen oman Facebook-sivun, jonne mun kiehumiset nykyisellään ovat päätyneet.

Mutta kaikkein eniten bloggaamiseen houkuttaa kauniit asiat ja kuvat. Sisustus, muoti ja muu hömppä. Eli olisiko tämä lifestyleblogi? Yhteiskunnallinen blogi, vaiko perheblogi koska mukana välillä vilahtanee perhekin? Katsotaan, mutta aloitetaan nyt ensin leveällä pohjalla, ehkä tämä itsestään muotoutuu johonkin suuntaan kuin luonnostaan.

Eli ihan näin alkajaisiksi täällä muiden muassa suunnitellaan, ihastellaan, innostutaan, ärsyynnytään, tuunaillaan, hullaannutaan ja inspiroidutaan pisamat poskilla ja tukka putkella.

Tervetuloa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti